Артем Довбик вперше з’явився у стартовому складі Жирони. На вістрі атаки він замінив ветерана Стуані, який не відзначався два матчі поспіль. Натомість Віктор Циганков – одна зі “священних корів” Мічела. Обоє провели хороший матч і відзначились результативними діями. Щоправда, найвищих оцінок не отримали. Автор асисту Довбик став лише шостим у команді за версією SofaScore (7), ексдинамівець з шедевральним голом – четвертий (7,2).

Циганков і Савіо найчастіше згадуються в іспанських ЗМІ. Вітя зачарував усіх неймовірним пострілом в дев’ятку. В онлайні видання AS писали про “страшенно високу майстерність”. Marca ж обмежилась короткою ремаркою “українець запалив Гранаду справжнім голасо”.
До слова, рупор мадридської преси поставив Циганкову двійку. Найвищий бал (3) дістався герою вечора Савіо, який оформив гол+пас і у багатьох епізодах відверто знущався з андалусійців. Мігель Кінтана (Radio Marca) вважає, що вони можуть стати найкращими вінгерами Ла Ліги: “Багато якості і таланту, а ще неймовірні удари”.

У каталонській пресі Довбика називають небезпечним, а Вітю – сяючим. “Українець створював небезпеку протягом усієї гри. Його потужний удар після передачі Алейша Гарсії був лише прелюдією того, що сталося пізніше”, – описує виступ Артема культове видання Mundo Deportivo.

Циганкова похвалили у Diario Sport: “Натхненний. Українець сіяв хаос з правого флангу. Відкрив рахунок і міг оформити дубль, якби не дивовижне втручання Ігнасі Мікеля”.

Від Євген

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *